Inspiration, Uncategorized

4 χαρακτηριστικά του Play Tower που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους

Το υπνοδωμάτιο Play Tower της καινούριας μας συλλογής υπόσχεται να ανταποκριθεί επάξια στο όνομά του για να προσφέρει ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς στα ζουζούνια σας!

Εκμεταλλεύεται έξυπνα τον χώρο σας, συνδυάζει το παιχνίδι με τη μάθηση, ανταποκρίνεται στις ηλικιακές ανάγκες των παιδιών σας και δίνει χώρο στη φαντασία που φωτίζει την καθημερινότητα. Πώς καταφέρνει να τα κάνει όλα αυτά;

Ας δούμε, λίγο πιο προσεκτικά, 4 χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει!

  1. Φτάνει το παιχνίδι σε νέα ύψη
ftanei to paixnidi se nea ipsi

Το παιχνίδι βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Περνώντας από τη θεωρία στην πράξη, συνεχίζουμε να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια τον παιδιών, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο που όχι μόνο ενθαρρύνει αλλά κι ενισχύει τη φαντασία των παιδιών. Εμπνέοντας τα παιδιά να απολαύσουν ξέγνοιαστες ώρες παιχνιδιού, ο υπερυψωμένος πύργος ανεβάζει το παιχνίδι κυριολεκτικά σε νέα ύψη και γίνεται η προσωπική φωλίτσα στην οποία θα καταστρώσουν την επόμενή τους περιπέτεια, ενώ καταγράφουν σκέψεις και συναισθήματα στον μαυροπίνακα.

  1. Ευέλικτο design που προσαρμόζεται στις ανάγκες των παιδιών σας

Η κατασκευή του Play Tower προσαρμόζεται στην ηλικία των παιδιών σας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους. Τα παιδιά το λατρεύουν, και μεταξύ μας, κι εμείς οι μεγάλοι, γιατί τα πολυμορφικά κρεβάτια της LIFETIMEKidsrooms αφήνουν άπλετο χώρο στη φαντασία, εξοικονομώντας παράλληλα πολύτιμο χώρο μέσα στο δωμάτιο. Ο πύργος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά, κάτι που δίνει άλλο αέρα στο δωμάτιό τους με την πάροδο του χρόνου,  δημιουργώντας ταυτόχρονα τις ιδανικές συνθήκες για ασφαλή ύπνο και ξεκούραση.

  1. Ανθεκτική κατασκευή με σεβασμό στο περιβάλλον
anthektiki kataskevi me sevasmo sto perivallon

Για απρόσκοπτο αλλά και ασφαλές παιχνίδι, ο σκελετός του είναι φτιαγμένος με μασίφ ξύλο πεύκου από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας. Όλες οι κατασκευές της LIFETIMEKidsrooms έχουν 5 χρόνια εγγύηση, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της σύγχρονης εποχής και δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μία γερή κατασκευή που επιδεικνύει εξαιρετική αντοχή κι ανθεκτικότητα, ώστε να φιλοξενήσει αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και μάθησης, με ασφάλεια!

  1. Βλέπουμε τον κόσμο, μέσα από τα μάτια των παιδιών

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, εμείς οι μεγάλοι ίσως έχουμε ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με το παιδί που κρύβεται μέσα μας. Αυτό σημαίνει να διατηρήσουμε την ελπίδα και τη θετικότητα που χαρακτηρίζει τα παιδιά και να αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα με αισιοδοξία. Χαρείτε μαζί τους, βλέποντάς τα να απολαμβάνουν άφθονο παιχνίδι, εξερευνώντας κάθε πτυχή του χαρακτήρα τους, ανακαλύπτοντας παράλληλα και τον κόσμο γύρω τους.

Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των παιδιών, τα υπνοδωμάτια της LIFETIMEKidsrooms έχουν σχεδιαστεί με πρώτιστη προτεραιότητα την ασφάλεια, υιοθετώντας το τρίπτυχο για καινοτομία, ευελιξία και ανθεκτικότητα, έτοιμα να φιλοξενήσουν τα παιδιά για μάθηση και παιχνίδι και ένα χορταστικό ύπνο μετά από μία γεμάτη μέρα.

Δείτε περισσότερα για το μοναδικά ευφάνταστο Play Tower στον ηλεκτρονικό κατάλογό μας, που επιτρέπει στα παιδιά σας να δημιουργήσουν τους δικούς τους φανταστικούς κόσμους.